Algemene informatie


Op 6 en 7 april 2018 vindt de Marathon Sport Expo plaats in het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam. De Sport Expo biedt producten en services allemaal gericht op een gezonde levensstijl. De Sport Expo is de perfecte plek voor deelnemers en recreanten.

Je startnummer voor de NN Marathon Rotterdam kun je ophalen tijdens de Sport Expo in het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam. Neem gelijk een kijkje op de Sport Expo nadat u uw startnummer heeft opgehaald. De exposanten hebben alles op het gebied van hardlopen, de nieuwste innovaties in sport en gezondheid, kleding, voedingsmiddelen en nog veel meer!

 

De Marathon Sport Expo biedt:

  • Een divers programma met workshops, motiverende speeches en meer.
  • Meer dan 60 exposanten laten nieuwe producten en services zien.
  • Informatie van andere (inter)nationale marathons.

 

Programma

Vrijdag 6 april
10.00  Opening Expo
12.00 1e ronde DMDD*
16.00 2e ronde DMDD*
20.00  Sluiting Wedstrijdsecretariaat en Marathon Sport Expo

 

Zaterdag 7 april
10.00 Deuren Expo geopend
12.00 1e ronde DMDD*
16.00 2e ronde DMDD*
17.00 – 19.00      Shift 1 Pasta Party
19.00 – 21.00      Shift 2 Pasta Party
20.00 Sluiting Wedstrijdsecretariaat en Marathon Sport Expo

Het programma op en nabij het podium wordt gedurende de dag vormgegeven door live ‘pasta’ demonstraties en entertainment onder begeleiding van Giovanni Caminita.
*  De Marathontafel Draait Door

 

Maak kennis met andere hardlopers
Elk jaar komen er meer dan 34.000 deelnemers naar de Sport Expo, allemaal met 1 ding gemeen: Zij delen een liefde voor hardlopen. Je krijgt de mogelijkheid om hardloopmaatjes te ontmoeten en elkaar te steunen tijdens de marathon.

 

Pasta Party

Op zaterdagavond 7 april vindt de Pasta Party plaats. Hier kun je genieten van verschillende heerlijke pasta gerechten. Klik hier voor meer informatie.