Skip to main content

HOKA ONE ONE® KONDIGT NIEUW PARTNERSHIP AAN MET NN MARATHON ROTTERDAM

HOKA drie jaar lang de officiële sportswear-partner van een van de grootste sportevenementen in Nederland

HOKA ONE ONE®, onderdeel van Deckers Brands, is benoemd als officiële sportswear-partner van de NN Marathon Rotterdam. Deze marathon behoort tot een van de grootste sportevenementen van Nederland. Als partner wil HOKA de ervaring van de marathondeelnemers verbeteren en de interesse in het evenement te verbreden door HOKA’s sterke fanbase in de hardloopcommunity te activeren.

De NN Marathon Rotterdam wordt georganiseerd sinds ‘81 en is sindsdien uitgegroeid tot één van de populairste marathons ter wereld en een van de grootste tweedaagse sportevenementen in Nederland. De wedstrijd leidt het deelnemersveld – met tal van wereldtoppers en tienduizenden andere lopers uit Nederland en ver daarbuiten – langs een iconische route tot aan de heroïsche finish aan de Coolsingel. Met verschillende afstanden is de NN Marathon Rotterdam geschikt voor lopers van alle niveaus. De veertigste editie wordt een marathonweekend voor de elite en de grote massa in een feestelijke sfeer.

“We zijn er heel trots op dat een prachtig merk zoals HOKA zich voor drie jaar verbindt als sponsor en als officiële sportswear-partner van de NN Marathon”, stelt Mario Kadiks, CEO van Golazo Nederland en organisator van de NN Marathon Rotterdam. “De komende jaren gaan we nauw samenwerken om de circa 50.000 lopers, ongeacht hun niveau, te helpen om hun persoonlijke doelen te bereiken. Met HOKA hebben we daar de perfecte partner voor gevonden en we kijken uit naar de samenwerking.”

Wendy Yang, president van de Performance Lifestyle Group van DECKERS, voegt hieraan toe: “De NN Marathon Rotterdam is een prachtig event met een rijke geschiedenis; we zijn bij HOKA dan ook erg enthousiast over deze aankondiging. We willen de deelnemers een loopervaring van topniveau bieden en dit event nog verder verbeteren met onze gedurfde innovatie en liefde voor de sport.”Met deze samenwerking zet HOKA de Europese ambities kracht bij, in lijn met de missie van het merk om atleten te empoweren en het gevoel te geven dat ze kunnen vliegen.

Huidige records

Recordhouders van de marathon van Rotterdam zijn Marius Kipserem (2:04:11, gelopen in 2019) bij de mannen en Tiki Gelana (2:18:58, in 2012) bij de vrouwen. Het Nederlandse record werd in 2019 gelopen door Abdi Nageeye (2:06:17).

Over HOKA ONE ONE

HOKA ONE ONE produceert prestatiegerichte schoenen voor alle soorten sporters. Het merk, geboren in de bergen, werd aanvankelijk gekenmerkt door zijn oversized tussenzolen. Tegenwoordig zijn de schoenen ontworpen met dezelfde superieure demping, inherente stabiliteit en probleemoplossende prestaties om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van hardlopers, wandelaars, fitnessers en hikers. Met een gedurfde en vaak onverwachte benadering geeft HOKA ONE ONE atleten van alle niveaus het gevoel dat ze kunnen vliegen. Bezoek voor meer informatie hokaoneone.eu en volg @hokeoneoneeu op Instagram. #timetofly

OVER Deckers Brands

Deckers Brands is wereldwijd toonaangevend in het ontwerpen, marketen en distribueren van innovatieve footwear, kleding en accessoires ontwikkeld voor alledaags gebruik én high-performance-activiteiten. Het portfolio van het bedrijf omvat UGG®, Koolaburra®, HOKA ONE ONE®, Teva® en Sanuk®. De producten van Deckers Brands worden via geselecteerde warenhuizen, speciaalzaken, winkels en webshops verkocht in meer dan vijftig landen wereldwijd. Deckers Brands zet al veertig jaar niche-schoenenmerken om in lifestylemarktleiders die wereldwijd miljoenen trouwe klanten vergaren. Meer informatie: www.deckers.com

Leave a Reply