Overslaan en naar de algemene inhoud

Niet alleen nummer ophalen maar ook de Expo en heerlijk eten!

“Ik verwachtte alleen maar nummer op te halen maar kwam thuis met net even wat meer dan dat! Leuke en uitgebreide Expo met heel veel toffe aanbiedingen en producten, ik kan niet wachten op de volgend jaar!”

David de MeyDeelnemer Rotterdam Marathon

12 en 13 april

Op 12 en 13 april 2024 vindt voor de 43e keer de Marathon Sport Expo plaats. Deze vrij toegankelijke beurs voor iedereen, vol met geweldige producten, aanbiedingen en beleving compleet afgestemd op de loper van alle afstanden van de Rotterdam Marathon. Maar zeker ook voor de beginnende loper en niet deelnemende loper is het een geweldig event. Het vormt het kloppend hart en ultieme start van de NN Marathon Rotterdam.

OPENINGSTIJDEN Marathon Sport Expo
Vrijdag 14 april 10.00uur – 20.00uur
Zaterdag 15 april 10.00uur – 19.00uur

 

Als hardloper mag en kan je dit echt NIET missen.

Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam

De Marathon Sport Expo vindt, net als eerdere jaren, plaats in het Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam in hartje centrum.

Heerlijk overnachten in Postillion Hotel Rotterdam

Wil je wakker worden met de Coolsingel aan je voeten? Boek dan een kamer in Postillion Hotel Rotterdam. Naast het bestaande Congrescentrum hebben we hier  sinds een jaar het hotel met 168 kamers geopend.Ideaal als je deelneemt aan de NN Marathon Rotterdam, maar ook fijn voor een weekendje weg. Want Rotterdam staat dan wel bekend als werkstad: je kunt er ook prima ontspannen.

Startbewijs ophalen

Haal op vrijdag 12 april tussen 10.00 en 20.00 uur en op zaterdag 13 april tussen 10.00 en 19.00 uur je startbewijs op tijdens de Marathon Sport Expo en vindt alles op het gebied van hardlopen. Op zondag 14 april van 07.00 – 10.00 uur is het wedstrijdsecretariaat geopend, maar is de Marathon Sport Expo met al haar voordelen en geweldige beleving gesloten.

Namenwand, Shoutwall en Mega routekaarten

Mis ook zeker niet jouw naam op de 25 meter lange namenwand waar alle namen van de alle lopers op staan.
Shout it out! op de mega shout wall. Schrijf iets leuks en motiverend voor een van de deelnemers.
De routes van de City Run, de 1/4 marathon en de marathon vindt je op verschillende plaatsen op de expo….Tijd voor een selfie met de routes!
Nieuw dit jaar is de NN video booth, vlak naast de Food en Coffee.

En nog veel meer….

Niet alleen nummer ophalen maar ook de Expo en heerlijk eten!

“Ik verwachtte alleen maar nummer op te halen maar kwam thuis met net even wat meer dan dat! Leuke en uitgebreide Expo met heel veel toffe aanbiedingen en producten, ik kan niet wachten op de volgend jaar!”

David de MeyDeelnemer Rotterdam Marathon

Pasta Party: de officiële pre-party van de NN Rotterdam Marathon.

Op zaterdagavond 13 april 2023 vindt in het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam de Pasta Party plaats. Tijdens deze avond kun je genieten van een heerlijke pastagerechten en een gezellig ontspannen avondje met nationale en internationale mede-renners.

Loop je op zondag 14 april ook de NN Marathon Rotterdam? Bespaar dan energie door op zaterdagavond niet in de keuken te gaan staan, maar ontspan, eet en socialize lekker mee op de Pasta Party. Reserveer jouw deelname aan de Pasta Party tijdens het boeken van jouw ticket voor de Marathon, 1/4 Marathon of City Run.

Aanmelden

Kaarten voor de Pasta Party zijn ALLÉÉN verkrijgbaar via:

  • De inschrijving voor de NN Marathon Rotterdam en andere afstanden

 

Er zijn GÉÉN kaarten verkrijgbaar bij Postillion Hotels en/of het wedstrijdsecretariaat. Bestel dus de kaarten bij inschrijving!

https://www.youtube.com/watch?v=tzIlWilTnpM

Het is gewoon de mooiste van Nederland

Ja toch! Niet dan?

De Marathon Sport Expo vindt plaats in Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam

Adres:
Beursplein 37
3011 AA Rotterdam
Nederland

Marathon Sport Expo

Altijd bereikbaar in het hart van Rotterdam.

Navigatie

Parkeergarage WTC-Beursplein, ingang via Rodezand, 3011 AL Rotterdam

Bereikbaarheid

Tijdens het weekend van de NN Marathon Rotterdam is er een aangepaste bereikbaarheid van het gebouw. Dit geldt voor zaterdag 15 april en zondag 16 april 2023. Voor meer informatie over de bereikbaarheid verwijzen wij je graag door naar de website van NN Marathon Rotterdam

Vanaf treinstation Rotterdam CS

Metro naar station Beurs (uitgang Beursplein) | Tram 8, 21, 23, 24 of 25 naar halte Beurs | Lopend (10 min), volg de bordjes Stadhuis/Beurs