Exposanten

Schrijf je in voor de Rotterdam Marathon Sport Expo: minstens 30.000 voeten over de vloer

Natuurlijk mag jouw bedrijf niet ontbreken tijdens de Rotterdam Marathon Sport Expo. Marathonlopers mogen jouw expertise op het gebied van hardlopen, sport en gezondheid niet missen. Net als voorgaande jaren is dit evenement een unieke bijeenkomst met een bijzondere sfeer. De focus ligt op inspanning, maar de atleten die de sport expo bezoeken kunnen ook ontspanning waarderen. Onze loterij en reuzen medaille was niet voor niets een groot succes.

Zijn de deelnemers aan de NN Rotterdam Marathon jouw doelgroep? Meer dan 15.000 deelnemers komen hun startnummer ophalen op de locatie waar de Marathon Sport Expo plaatsvindt. En ze zijn allemaal in goede conditie. Even de benen strekken om te kijken wat de exposanten aanbieden is dus geen probleem. Ben jij klaar voor hét sportieve evenement van Rotterdam? Meld je dan snel aan als exposant.

Je krijgt van ons een vloeroppervlakte van minimaal 9 m². heb je meer ruimte nodig? Geen enkel probleem. Natuurlijk is een standaardplek ook uit te breiden. Met een basis standbouwpakket bijvoorbeeld. We zorgen dan voor standwanden, vloerbedekking, een duospot per 9 m². en een stroomaansluiting. Ook een uitgebreid pakket is een optie. Bij dit pakket krijg je alles uit het basispakket, aangevuld met één afsluitbare balie per 20 m² en 2 barkrukken per 20 m².

Vragen? Neem contact met ons op

Tel. +31 (0)10 – 405 44 62
info@marathonsportexpo.nl